• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Castelul Bran, intr-un serial National Geographic despre povestile sangeroase ale Europei

Castelul Bran, intr-un serial National Geographic despre povestile sangeroase ale Europei

O echipa a National Geographic Channel va filma in Romania, in perioada 18-22 noiembrie, pentru serialul "Bloody Tales of Europe", in care vor fi prezentate castelul Bran si personalitatea lui Vlad Tepes, scrie Mediafax.

Dupa succesul serialului "Bloody Tales of the Tower/ Turnul Londrei", reteaua internationala de televiziune National Geographic Channel a decis sa continue aceasta productie cu noi episoade, de aceasta data despre povestile si personajele sangeroase din istoria Europei - "Bloody Tales of Europe".
 
Astfel, prezentatorii serialului, Joe Crowley si Suzannah Lipscomb, au ajuns duminica in Romania si vor filma impreuna cu o echipa a True North Productions pentru aceste noi episoade. Regizorul productiei este Will Rowson.
 
O parte a echipei a sosit duminica dimineata la Bucuresti si are ca prima destinatie Castelul Bran. Filmarile ce vor avea loc in Romania vor aduce in prim plan viata si personalitatea lui Vlad Tepes. In afara de filmarile de la Bran, prevazute pentru ziua de luni, 19 noiembrie, echipa National Geographic Channel se va deplasa miercuri pentru filmari si la cetatea Targoviste (padurea de tepe).
 
La nivel global, National Geographic Channel (inclusiv NGC U.S. care este o companie joint-venture intre NGT si Fox Cable Networks Group) este disponibil in 440 milioane de case, in 171 tari, in 38 de limbi.

18 noiembrie 2012 13:33
Modifică setările cookies