• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Campania lui Obama, recompensata cu Webby Award 2013

Campania lui Obama, recompensata cu Webby Award 2013

Echipa care a coordonat campania electorala a lui Barack Obama pe internet cu ocazia alegerilor prezidentiale americane din 2012 a fost recompensata marti cu un Webby Award, un trofeu care premiaza excelenta pe internet, in mai multe domenii, informeaza Liberation.fr.

Colaboratorii care au realizat campania presedintelui Obama pe internet au fost premiati pentru "o campanie istorica si care a combinat intr-un mod stralucit bunul simt politic si geniul tehnologic pentru a se transforma intr-o arma secreta care a dus la realegerea lui Barack Obama in functia de presedinte", au declarat organizatorii Webby Awards.
 
Echipa lui Barack Obama a fost salutata si pentru faptul ca a facut din internet una dintre solutiile-cheie din campania presedintelui aflat in cursa pentru a fi reales si pentru faptul ca a stiut sa analizeze in timp real datele culese de pe internet pentru a "tinti" mai bine alegatorii potentiali.
 
Companii de prestigiu precum New York Times, HBO si Nike au fost la randul lor premiate cu Webby. Premii au primit si site-ul de stiri false, The Onion, si site-ul de stiri umoristice Funny or Die.
 
Laureatii celei de-a 17-a gale Webby Awards isi vor primi trofeele in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la New York, pe 22 mai. Unul dintre elementele de originalitate ale acestei ceremonii il constituie regula impuse celor premiati, care sunt obligati sa rosteasca un discurs de acceptare a premiului de cel mult cinci cuvinte.

1 mai 2013 14:12
Modifică setările cookies