• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Bruno Icobet este marele castigator al finalei Romanii au talent

Bruno Icobet este marele castigator al finalei "Romanii au talent"

Bruno Icobet este marele castigator al finalei celei de-a treia editii a emisiunii "Romanii au talent", care a fost difuzata vineri seara in direct la Pro TV, el castigand si marele premiu de 120.000 de euro, dupa ce a incantat juriul si publicul cu numarul realizat alaturi de cei trei caini ai sai.

Dupa o finala incendiara in care cei 15 concurenti si-au prezentat admirabil numerele, in urma voturilor publicului si dupa o lupta stransa, pe primul loc la "Romanii au talent" s-au clasat Bruno Icobet si cei trei prieteni ai sai patrupezi - Blue, Ozzy si J.
 
In marea finala a editiei a treia a emisiunii, acesta a prezentat un numar dificil de dresura canina, fara comenzi vocale, ci doar vizuale, iar la final cei trei jurati, Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, s-au ridicat in picioare si si-au exprimat admiratia fata de talentul lui Bruno Icobet, in varsta de 50 de ani, de profesie consultant IT. De altfel, Mihai Petre a spus ca si-ar dori ca Icobet sa fie castigatorul finalei "Romanii au talent".
 
Icobet, care a intrat in concursul "Romanii au talent" cu numere de disc dogging, a explicat inainte de finala ce inseamna acest sport: "O sa ma intrebi 'ce este disc dog'. Disc dog este sportul care celebreaza legatura intre caine si om, printr-o colaborare perfecta in echipa. Chiar mai mult decat atat, este singurul sport in care nu poti da vina pe coechipierul canin in momentul in care tu, omul, esti de vina".
 
"Participarea noastra la 'Romanii au talent' va fi un manifest pentru educatie canina si umana in acelasi timp. Nu sunt profesionist si nu imi castig existenta cu cainii. Sper, in schimb, ca viata telespectatorilor si a cainilor acestora care doresc sa urmeze calea acestui sport deosebit sa ia o noua turnura, asa cum s-a intamplat cu mine cand l-am vazut pe Ron Watson (un maestru in domeniu, recunoscut pe plan international, n.r.)", a adaugat Icobet.
 
Pe urmatoarele doua locuri in finala "Romanii au talent" de vineri seara s-au situat, in ordine, mentalistul Vlad Grigorescu, cu ale sale numere de magie, si ventrilocul Eduard Andrei Sandu, care a venit insotit de cele doua personaje ale sale, Romeo si nea Alecu.
 
In finala celei de-a treia editii "Romanii au talent" au luptat si Gabriela Artene, o doamna cu o voce de aur, Rotari Ghenadie si al sau acordeon, corul Fiat Lux, Diana Caldararu, fetita a carei voce a vrajit publicul inca de la primele note ale piesei "Imagine", dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu, artista care deseneaza povesti de dragoste pe nisip, cuplul de dansatori sportivi Andra Pacurar si Alexandru Miculescu, dansatoarea de step Camelia Duta, Bogdan Oltean si ale sale picturi cu glitter, membrii formatiei Classic Beat Orchestra, Mircea Palamari si ale sale miscari robotice si trupa Florea, acrobatii care iti taie respiratia cu numerele lor.
 
Vineri seara, in finala emisiunii "Romanii au talent", Loredana, Cabron si Alex Velea si-au lansat noul single, "Viva Mamaia". De asemenea, membrii trupei Circo Aquatico Belluci s-au numarat printre invitatii de gala ai finalei, alaturi de baletul Edi Stancu, care a sustinut un moment de dans special, acompaniat, la marimba, de Zoli Toth.
 
Gazdele show-ului au fost Pavel Bartos si Smiley.

11 mai 2013 10:58
Modifică setările cookies