• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Conturile de Twitter ale unor programe ale retelei de televiziune CBS au fost piratate

Conturile de Twitter ale unor programe ale retelei de televiziune CBS au fost piratate

Conturile de Twitter ale programelor "60 Minutes" si "48 Hours" difuzate de reteaua de televiziune CBS au fost piratate, sambata, au anuntat oficialii companiei de media americane, informeaza huffingtonpost.com.

Conturile @60Minutes si @48Hours de pe reteaua de microblogging au fost piratate in prima parte a zilei de sambata. "Colaboram cu reprezentantii Twitter pentru a remedia situatia", au anuntat reprezentantii CBS news.
 
Pe de alta parte, un al treilea cont al CBS - @CBSDenver - ar fi fost piratat de hackeri, potrivit informatiilor postate pe mai multe bloguri.
 
Unul dintre mesajele false postate de hackeri pe conturile de Twitter ale CBS, inclusiv pe @48Hours, a fost urmatorul: "Generalul Martin Dempsey (seful Statului Major al fortelor armate, n.r.) a cerut arestarea lui Obama (presedintele SUA Barack Obama, n.r.) invocand noile legi antiterorism". Mesajele false au fost inlaturate in a doua parte a zilei de sambata.
 
CBS News este divizia de stiri a retelei de televiziune si radio americane CBS, detinuta de compania CBS Broadcasting Inc.

22 aprilie 2013 14:51
Modifică setările cookies