• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Actrita Julie Gayet da in judecata revista Closer, dupa dezvaluirile privind presupusa relatie cu presedintele Frantei

Actrita Julie Gayet da in judecata revista Closer, dupa dezvaluirile privind presupusa relatie cu presedintele Frantei

Julie Gayet, actrita care ar avea o relatie cu presedintele Frantei, Francois Hollande, a intentat o actiune judiciara impotriva filialei franceze a revistei Closer, dupa dezvaluirile despre relatia cu seful statului.

Actrita de comedie a cerut revistei Closer sa retraga de pe site materialele publicistice despre presupusa relatie pe care ea ar avea-o cu presedintele François Hollande, relateaza presa franceza si belgiana.
 
Plangerea se refera la incalcarea dreptului la viata privata, in contextul in care revista mondena Closer a publicat o serie de imagini cu Julie Gayet alaturi de François Hollande, scriind sapte pagini despre relatia acestora.
 
François Hollande a declarat ca nu va da in judecata revista Closer, insa s-a declarat "foarte indignat" din cauza dezvaluirilor publicatiei de tip tabloid.
 
Revista Closer a dezvaluit ca François Hollande, in varsta de 59 de ani, are o relatie amoroasa cu actrita Julie Gayet, in varsta de 41 de ani. Hollande a evitat, in cursul conferintei de presa organizate marti la Paris, sa comenteze informatiile despre relatia amoroasa pe care ar avea-o cu actrita Julie Gayet; de asemenea, el nu a precizat daca mai are o relatie cu Valérie Trierweiler, partenera sa declarata.
 
Partenera declarata a lui Hollande, Valérie Trierweiler, ramane spitalizata pe termen nedeterminat, a anuntat Biroul acesteia, citat de ziarul Le Monde.
 
Revista Ici Paris a dezvaluit ca Valérie Trierweiler a luat, dupa cearta cu presedintele Frantei, in care acesta i-ar fi recunoscut relatia cu Gayet, un anxiolitic puternic din clasa benzodiazepinelor, indicat pentru tulburari nevrotice si anxietate, iar agentii de securitate au decis transportarea la spital.

16 ianuarie 2014 17:15
Modifică setările cookies