• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Julie Gayet, care ar avea o relatie amoroasa cu presedintele Hollande, ar fi insarcinata in 4 luni

Julie Gayet, care ar avea o relatie amoroasa cu presedintele Hollande, ar fi insarcinata in 4 luni

Un blogger francez, care citeaza un jurnalist de la televiziunea M6, a afirmat ca actrita Julie Gayet, care ar avea o relatie amoroasa cu presedintele francez François Hollande, ar fi insarcinata in patru luni, potrivit unui mesaj publicat marti seara pe Twitter si retras ulterior, relateaza rtl.be. 

La o zi dupa conferinta de presa televizata a lui François Hollande, urmarita de peste patru milioane de francezi (fata de 1,8 milioane in cazul precedentei sale conferinte de presa televizate), pe reteaua de socializare Twitter au aparut zvonuri potrivit carora Julie Gayet ar fi insarcinata. 

Un blogger francez  scrie ca  actrita ar fi insarcinata in patru luni. Contul Le Réel care a postat informatia a sters, ulterior, mesajul. 

Dupa dezvaluirile relatiei sale cu actrita Julie Gayet, presedintele francez a recunoscut, marti, ca traverseaza un moment "dureros" in relatia cu partenera sa, Valérie Trierweiller.

Valérie Trierweiler, partenera declarata a lui François Hollande, a luat, dupa cearta cu presedintele Frantei, un anxiolitic puternic, indicat pentru tulburari nevrotice si anxietate, iar agentii de securitate au decis transportarea la spital, scrie revista Ici Paris. 

Dupa discutia aprinsa cu Hollande, Valérie Trierweiler i-a cerut soferului sa o duca de la Palatul Elysée la apartamentul ei din strada Cauchy. Conform.  "Voia doar sa doarma, pentru a uita. Fiind prea agitata, ea a luat o pastila prea puternica", precizeaza o sursa de la Palatul Elysée. Ingrijorat, unul dintre agentii de securitate ai Primei Doamne l-au instiintat pe presedinte. "Temandu-se de ce era mai rau, el a cerut sa fie transportata de urgenta la spital", adauga sursa citata de Ici Paris.


15 ianuarie 2014 14:57
Modifică setările cookies