• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
33 de migranti irakieni, prinsi dupa ce au intrat ilegal in tara

33 de migranti irakieni, prinsi dupa ce au intrat ilegal in tara

Politistii de frontiera constanteni au prins doi irakieni si un bulgar care intrasera ilegal in Romania, pe jos, in zona Negru Voda, unde au mai fost retinuti un cetatean turc si unul bulgar care intentionau sa ii transporte pe irakieni, cu o masina, intr-o tara din spatiul Schengen.

Potrivit unui comunicat de duminica al Garzii de Coasta, politistii de frontiera de la Negru Voda au observat, in noaptea de joi spre vineri, prin sistemul optronic de supravegherue, trei persoane care se deplasau pe jos dinspre Bulgaria, dupa ce trecusera granita fraudulos. Cele trei persoane, doi barbati si o femeie, au fost interceptate si retinute la aproximativ 300 de metri de linia de frontiera.
 
Politistii de frontiera le-au intocmit cetatenilor irakieni si bulgari actele premergatoare pentru infractiunile de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat, complicitate la intrarea in tara prin trecrea ilegala a froniterei de stat, trafic de migranti si fals material in inscrisuri oficiale, informeaza Mediafax.

7 iulie 2013 13:25
Modifică setările cookies