• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un parfum pentru slabit, lansat in Marea Britanie

Un parfum pentru slabit, lansat in Marea Britanie

Un parfum pentru slabit, care contine arome ce stimuleaza metabolismul si elimina pofta de mâncare, a fost lansat recent in Marea Britanie, informeaza Daily Mail.

Noul produs se numeste "Diet Slimming Perfume", costa 24,99 lire sterline si contine arome precum cea de alge marine si cele ale unor ierburi care elimina pofta de mâncare, cu o nota citrica ce ofera o senzatie de prospetime.
 
Desi suna ciudat, Diet Slimming Perfume nu este primul produs de acest tip aparut pe piata. Anul trecut, compania franceza Velds a lansat parfumul "Prends Moi", despre care producatorul spune ca ii ajuta pe oameni sa "slabeasca cu placere". Velds spune ca parfumul contine "un complex de slabit" ce include cofeina, carnitina si spirulina - elemente esentiale pentru pierderea in greutate.
 
S-au facut mai multe teste pe femei cu vârsta intre 18 si 70 de ani, care nu tineau cura de slabire, si s-a constatat ca 75% dintre acestea simteau ca parfumul contribuie la reducerea nevoii de a lua o gustare, iar 73% au spus ca le face placere sa foloseasca acest parfum.
 
Insa nu toata lumea este incântata de acest produs. Multi antrenori de fitness spun ca produsele care elimina senzatia de foame s-au dovedit foarte populare in ultimii ani (existând mai ales sub forma de pastile), insa cheia pentru a slabi eficient si pe termen lung este adoptarea unui stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata si multa miscare.

20 iunie 2013 14:46
Modifică setările cookies