• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Twitter lanseaza serviciul Music

Twitter lanseaza serviciul Music

Platforma de microblogging Twitter a lansat, joi, un serviciu muzical, care poarta denumirea Twitter Music si functioneaza, pentru moment, in parteneriat cu Apple si site-urile Spotify si Rdio, informeaza AFP.

"Astazi lansam Twitter #music, un nou serviciu care va schimba modul in care oamenii cauta muzica, folosind Twitter", se arata intr-un mesaj publicat pe blogul oficial al retelei.
 
Utilizatorii pot asculta bucati din piesele care ii intereseaza provenind de pe iTunes, magazinul muzical online al Apple. Iar abonatii Spotify si Rdio vor putea sa se conecteze pe aceste servicii de streaming prin intermediul acestei aplicatii si sa asculte piesele in intregime.
 
Reprezentantii Twitter spun ca vor continua sa adauge in lista de colaboratori si alti furnizori de servicii muzicale. Aplicatia poate fi descarcata de joi din App Store sau poate sa fie utilizata direct pe internet, unde Twitter a inceput sa o distribuie joi (music.twitter.com).
 
Serviciul va fi disponibil initial in SUA, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Australia si Noua Zeelanda, urmand ca pe viitor sa fie adusa pe Android (Google, concurentul lui Apple), precum si in alte tari.
 
Muzica este unul dintre cele mai importante domenii de pe Twitter la ora actuala, 10 dintre cei mai urmariti followers pe aceasta retea fiind cantareti. Prin lansarea Twitter Music, reteaua sociala Twitter vrea sa atace competitivul sector muzical online.

18 aprilie 2013 19:32
Modifică setările cookies