• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Silvio Berlusconi, condamnat la 7 ani de detentie. Sentinta nu este definitiva

Silvio Berlusconi, condamnat la 7 ani de detentie. Sentinta nu este definitiva

Fostul premierul italian Silvio Berlusconi a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare in dosarul "Rubygate" si nu va mai avea dreptul sa detina functii publice niciodata, relateaza presa italiana.

Silvio Berlusconi va contesta la instanta superioara sentinta Tribunalului din Milano de condamnare la sapte ani de inchisoare, relateaza pagina online a agentiei ANSA.
 
"Condamnarea depaseste orice logica", a reactionat avocatul Niccolò Ghedini. "Noi am spus de doi-trei ani ca acest proces nu putea avea loc la Milano", a precizat avocatul. 
 
Silvio Berlusconi a fost gasit vinovat de trafic de influenta si sex cu o prostituata minora, potrivit Mediafax.
 
Procurorii cerusera condamnarea la sase ani de inchisoare a fostului premier italian Silvio Berlusconi, judecat la Milano pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale contracost cu adolescenta Karima El Maghroug, supranumita de presa drept "Ruby", inainte ca aceasta sa aiba 18 ani.
 
In plus, Berlusconi a fost gasit vinovat ca, in calitatea de premier, ar fi intervenit la politie pentru eliberarea din detentie a adolescentei, mintind ca aceasta era nepoata fostului presedinte egiptean Hosni Mubarak.

24 iunie 2013 19:08
Modifică setările cookies