• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Silvio Berlusconi afirma ca a revenit in politica pentru ca Italia are nevoie de el

Silvio Berlusconi afirma ca a revenit in politica pentru ca Italia "are nevoie de el"

Fostul lider al guvernului italian Silvio Berlusconi a afirmat in cea de-a treia aparitie la televiziune in trei zile ca a revenit pentru ca Italia are "nevoie de el", relateaza AFP.

"Aveti nevoie de mine, iar eu intotdeauna sar in ajutorul persoanelor aflate in nevoie", a declarat Berlusconi in cursul unui lung interviu pentru postul de televiziune Rai Uno cand a fost intrebat daca va fi noul candidat pentru postul de premier in februarie.
 
Conform lui Berlusconi, care a condus Italia in trei etape in aproape 20 de ani, daca tara continua pe calea actuala, "vom ajunge la trei milioane de someri, guvernul va trebui sa creasca impozitele si ne vom afla ca si Grecia in pragul razboiului civil".
 
Berlusconi, in varsta de 76 de ani, a criticat din nou politica de austeritate adoptata de guvernul de tehnocrati al lui Mario Monti, numit in noiembrie 2011 pentru a il inlocui cand acesta a pierdut majoritatea absoluta in Parlament si cand tara era in pericol de a fi grav afectata de criza euro.
 
Berlusconi, care s-a lansat la inceputul lui decembrie in cea de-a sasea campanie electorala, s-a declarat convins ca italienii nu s-au saturat inca de el.

19 decembrie 2012 07:23
Modifică setările cookies