• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Shakira a devenit membra Mensa. Coeficientul sau de inteligenta depaseste 130

Shakira a devenit membra Mensa. Coeficientul sau de inteligenta depaseste 130

Cantareata columbiana Shakira a devenit membra a Institutului Mensa, renumita organizatie a persoanelor cu un coeficient de inteligenta foarte ridicat - minimum 130 -, care reprezinta doar 2% din populatia lumii, informeaza Daily Mail in pagina electronica.

Potrivit site-ului Sinembargo, cu un coeficient de inteligenta de 140, Shakira a fost admisa ca membra a Institutului Mensa, o organizatie internationala a oamenilor supradotati, ai carei membri obtin rezultate superioare la testele de inteligenta, comparativ cu 98% din populatia lumii.
 
Shakira nu este singura celebritate membra Mensa, printre vedetele cu un mare coeficient de inteligenta numarandu-se Madonna (140), Quentin Tarantino (160) si James Woods (180).
 
De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase premii, printre care 2 Grammy, 8 Latin Grammy si a fost nominalizata la premiile Globul de Aur. Albumele Shakirei s-au vandut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.
 
Artista columbiana cu origini libaneze s-a despartit in ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, dupa o relatie care a durat 11 ani, si, in martie 2011, a confirmat ca are o relatie cu Gerard Pique, fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona. Cele doua vedete au devenit parintii unui baietel, Milan, in ianuarie anul acesta.

8 iunie 2013 14:08
Modifică setările cookies