• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Sebastian Bodu revine in PNTCD dupa 20 de ani si candideaza din partea taranistilor la PE

Sebastian Bodu revine in PNTCD dupa 20 de ani si candideaza din partea taranistilor la PE

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunta ca, dupa 20 de ani, revine in PNTCD si va candida din partea acestui partid la alegerile pentru PE din 25 mai.

”Accept astazi invitatia PNTCD de a candida pe listele sale electorale pentru Parlamentul European, drept pentru care redevin membru al acestui partid, dupa mai bine de 20 de ani”, anunta Bodu intr-o declaratie, duminica.
 
El spune ca, desi a strans mai mult de 100.000 de semnaturi, un eventual mandat obtinut de el ca independent nu ar fi un proiect politic.
 
Partidul National Taranesc Crestin-Democrat l-a invitat in 12 martie pe Sebastian Bodu sa candideze pe lista taranistilor la europarlamentare, acesta declarand atunci pentru Mediafax ca este onorat, dar ca strange semnaturi pentru o candidatura independenta. La inceputul lunii martie, europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunta, pe Facebook, ca va candida ca independent pentru un nou mandat in Parlamentul European, dar preciza ca nu va pleca din partid, deoarece nu este "un traseist".

23 martie 2014 14:00
Modifică setările cookies