• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Oltchim a fost invinsa de Gyor ETO, scor 24-22, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor

Oltchim a fost invinsa de Gyor ETO, scor 24-22, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor

Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, a fost invinsa, sambata, la Bucuresti, cu scorul de 24-22 (14-10), de formatia ungara Gyor ETO, in mansa tur a semifinalelor Ligii Campionilor.

Atmofera de zile mari la Sala Polivalenta din Bucuresti, umpluta pana la refuz de peste 5.000 de sustinatori ai Oltchimului in disputa cu campioana Ungariei, Gyor ETO, care a avut si ea parte de aproximativ 100 de fani prezenti in tribune, cu o ora inaintea inceperii meciului.
 
Marcatoare:
 
Oltchim - Bulatovici 8 goluri, Nechita 4, Manea 2, Meirosu 2, Bradeanu 1, Farcau 1, Pineau 1, Barbosa 1, Curea 1, Navarro 1
 
Gyor - Gorbicz 8 goluri, Amorim 6, Kovacsics 4, Orban 2, Loke 2, Redei 1, Radicevici 1.
 
La meci au asistat mai multe personalitati din lumea sportului, printre care s-a numarat antrenorii lotului olimpic feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu, gimnasta Sandra Izbasa, presedintele FR handbal, Cristian Gatu, presedintele FR rugby, Alin Petrache sau presedintele LPF, Dumitru Dragomir.
 
Partida retur, decisiva pentru calificarea in finala competitiei, va avea loc in 11 aprilie, la Veszprem. Tot sambata, in Norvegia, in cealalta semifinala, Larvik HK-Krim Ljubljana, scor 22-24 (9-16). Partida retur este programata in 13 aprilie, pe terenul formatiei slovene.
 
In sezonul trecut, Oltchim a fost eliminata in semifinale chiar de Gyor ETO, formatia care a pierdut ulterior trofeul, in fata celor de la Buducnost. Obiectivul echipei Oltchim in actuala stagiune este castigarea Ligii Campionilor.

7 aprilie 2013 12:15
Modifică setările cookies