• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cel mai mare eveniment sportiv gazduit de Romania in ultimii 30 de ani a inceput, duminica, la Brasov

Cel mai mare eveniment sportiv gazduit de Romania in ultimii 30 de ani a inceput, duminica, la Brasov

Cel mai mare eveniment sportiv gazduit de Romania in ultimii 30 de ani a inceput, duminica, in judetul Brasov. Este vorba despre ''Festivalul Olimpic al Tineretului European'' la care participa aproape 1.000 de sportivi din 45 de tari.

Timp de aproape o saptamana aici va fi, practic, regatul sporturilor de iarna: schi, sarituri, biatlon, snowboard, patinaj si hochei. La toate concursurile, unde sunt asteptati mii de spectatori, intrarea este libera.
 
Dupa cateva saptamani de foc, organizatorii spun acum ca totul este gata pentru a-i primi pe sportivi. Poiana Brasov, Predealul si Sinaia s-au umplut deja de strainii care au venit in Romania ca sa se intreaca in 8 discipline: schi, schi fond, sarituri, biatlon, snowboard, patinaj artistic si viteza si hochei.
 
Competitia se desfasoara in perioada 17- 22 februarie, in 5 locuri. In Poiana Brasov, unde este si satul olimpic, se vor intrece schiorii si patinatorii. Meciurile de hochei vor avea loc la patinoarul din Brasov. Predealul gazduieste intrecerea de snowboard si cea de schi fond. Saritorii cu schiurile vor folosi baza de la Rasnov iar biatlonistii vor alerga in padurile din Cheile Gradistei. Toate aceste baze au fost construite sau modernizate in ultimii doi ani.

17 februarie 2013 17:24
Modifică setările cookies