• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Numar record de bilete vandute la Festivalul Enescu, in doar doua ore

Numar record de bilete vandute la Festivalul Enescu, in doar doua ore

Organizatorii Festivalului International "George Enescu", care se desfasoara in perioada 1 - 28 septembrie, au vandut un numar record de 20.000 de bilete individuale in doar doua ore de la scoaterea acestora pe piata, luni, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

Aproximativ 40.000 de bilete individuale pentru spectacolele din cadrul editiei din 2013 a Festivalului International "George Enescu", cu preturi cuprinse intre 20 si 80 de lei, au fost puse in vanzare luni, la ora 10.00. Acestea pot fi cumparate fie de pe internet, de pe site-ul Eventim - www.eventim.ro/ro -, fie din intreaga retea de magazine Eventim - Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, precum si de la celelalte puncte Eventim din Romania. De asemenea, biletele pot fi procurate prin intermediul retelelor Eventim din tarile europene.
 
Luni, numai online, pe site-ul Eventim, au fost plasate peste 2.500 de comenzi in primele doua ore, depasind un numar total de 13.500 de bilete.

"Desi multi ar crede ca astfel de cifre sunt posibile numai pentru meciuri de fotbal sau concerte rock, iata ca Festivalul «George Enescu» a batut toate recordurile privind vanzarea de bilete. 20.000 de bilete in primele doua ore de vanzare reprezinta o performanta pana acum unica si suntem siguri ca pana la sfarsitul zilei cifra va creste semnificativ. Chiar daca Festivalul «George Enescu» nu necesita reconfirmari, ne bucura ca acest eveniment emblematic pentru Romania are resurse suficiente pentru a creste in permanenta in calitate si popularitate", spune directorul Eventim, Valentin Vasiloiu, intr-un comunicat remis Mediafax.
 
Numai in primele 10 minute de la startul vanzarii biletelor individuale pentru Festivalul International "George Enescu", existau deja evenimente sold-out din seriile Recitaluri si Concerte Camerale.
 
Editia din 2013 a Festivalului "George Enescu", desfasurata in perioada 1 - 28 septembrie, are in program peste 150 de evenimente, care se vor desfasura atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara - Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara.
 
Astfel, pe scena festivalului vor urca in acest an unele dintre cele mai importante personalitati ale muzicii clasice internationale. Printre invitati se numara dirijorii Daniel Barenboim si Mariss Jansons, pianistii Radu Lupu, Murray Perahia, Pinchas Zuckerman, Maxim Vengerov si Evgeny Kissin.

15 aprilie 2013 17:24
Modifică setările cookies