• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Mii de persoane au participat la deschiderea Targului de Craciun de la Sibiu

Mii de persoane au participat la deschiderea Targului de Craciun de la Sibiu

Cateva mii de persoane au participat, vineri seara, la deschiderea celei de-a saptea editii a Targului de Craciun de la Sibiu si au urmarit un concert sustinut de Monica Anghel, dupa ce primarul Klaus Iohannis a pornit iluminatul festiv din Piata Mare, scrie Mediafax.

La ceremonia organizata in deschiderea celei de-a saptea editii a Targului de Caciun din Sibiu, primarul Klaus Iohannis a urcat pe scena si le-a urat "Distractie placuta" celor prezenti la eveniment.
 
Potrivit reprezentantilor Primariei Sibiu, iluminatul festiv in restul orasului va fi pornit ulterior, mai aproape de zilele de sarbatoare din luna decembrie.
 
Targul de Craciun va fi deschis pana in 3 ianuarie, sibienii si turistii avand la dispozitie peste 60 de casute de unde pot cumpara cadouri, ornamente, jucarii, dulciuri si alte produse de sezon. In cadrul targului sunt amenajate un patinoar si mai multe instalatii si jocuri pentru copii.
 
In centrul intregii constructii se afla un brad de 22 de metri inaltime, care a fost impodobit cu peste doua mii de ornamente.

23 noiembrie 2013 13:47
Modifică setările cookies