• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Mesajul unuia dintre cei doi ucigasi de la Londra: Juram pe Allah ca nu vom inceta niciodata sa luptam impotriva voastra

Mesajul unuia dintre cei doi ucigasi de la Londra: "Juram pe Allah ca nu vom inceta niciodata sa luptam impotriva voastra"

Unul dintre cei doi ucigasi presupusi ai unui soldat, intr-un cartier din sudul Londrei, a comentat actele sale intr-o inregistrare video a unui amator obtinuta de postul de televiziune ITV, relateaza AFP.

Tanarul de culoare poarta blugi, bascheti, o jacheta si o caciula neagra. In mainile acoperite de sange, acesta tinea un cutit de bucatarie si un satar de macelar. El se apropie de un cameraman amator si comenteaza actele sale.

"Juram pe Allah atotputernic ca nu vom inceta niciodata sa luptam impotriva voastra", declarat acest barbat care purta o barba scurta si gesticula.

"Trebuie sa ne luptam cu ei asa cum ei se lupta cu noi, ochi pentru ochi, dintre pentru dinte", adauga el. "Cer scuze pentru ca femeile au fost martore la ceea ce s-a intamplat astazi dar, pe pamanturile noastre, femeile noastre vad acelasi gen de lucruri. Nu veti fi niciodata in siguranta. Inlaturati guvernul. Ei nu au grija de voi", a mai spus el cu un accent londonez, in timp ce victima se afla la cativa metri in spatele sau in strada.

"Credeti ca David Cameron va fi prins pe strazi cand vom incepe sa scoatem armele? Credeti ca politicienii vostri vor muri? Nu, barbatii lambda vor muri, ca voi si copii vostri. Astfel, debarasati-va de ei. Spuneti-le sa isi duca soldatii acasa pentru ca voi sa puteti trai in pace", a mai spus acesta in fata camerei.

23 mai 2013 09:19
Modifică setările cookies