• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Jon Bon Jovi, cofinantator al unui complex imobiliar pentru oamenii saraci din Philadelphia

Jon Bon Jovi, cofinantator al unui complex imobiliar pentru oamenii saraci din Philadelphia

Rockerul american Jon Bon Jovi, solistul trupei Bon Jovi, a contribuit la finantarea unui complex imobiliar pentru oamenii saraci din Philadelphia, informeaza site-ul revistei Billboard.

Marti, muzicianul american a fost prezent la ceremonia de inaugurare a acestui complex imobiliar - care ii poarta numele - destinat oamenilor cu venituri mici. Complexul imobiliar JBJ Soul Homes include 55 de case care vor fi ocupate de persoane cu venituri mici si de fosti oameni ai strazii.
 
Fundatia rockerului Bon Jovi - Soul Foundation - si Middleton Partnership au asigurat cea mai mare parte a finantarii pentru acest complex rezidential. Proiectul, care a primit si o finantare publica, a avut un cost total de 16,6 milioane de dolari si se afla in cartierul Francisville din Philadelphia.
 
Noii rezidenti vor avea acces la o serie de servicii sociale oferite de Project HOME, o asociatie care militeaza contra saraciei. Complexul include cladiri de birouri si spatii de recreere.
 
Jon Bon Jovi sprijina de multi ani construirea de locuinte la preturi convenabile in Philadelphia, Newark si in multe alte orase americane.
 
Trupa Bon Jovi a cantat la Bucuresti in vara anului 2011. De-a lungul anilor, formatia a vandut peste 120 de milioane de albume in lumea intreaga. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) si "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "What About Now", lansat in Statele Unite pe 12 martie.
 
Trupa este formata din Jon Bon Jovi (voce, chitara), Richie Sambora (chitara, backing vocals), Tico Torres (tobe, percutie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals).

23 aprilie 2014 14:50
Modifică setările cookies