• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Incendiu puternic la o fabrica de cherestea din Arges

Incendiu puternic la o fabrica de cherestea din Arges

Un incendiu puternic a izbucnit, marti, intr-o hala de productie a unei societati de prelucrare a lemnului din localitatea argeseana Cosesti. Zeci de pompieri au sosit la fata locului pentru a incerca sa stinga focul, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, incendiul a izbucnit la o societate de prelucrare a lemnului din satul Leicesti, comuna Cosesti, si arde hala de productie, unde sunt utilaje si materie prima de prelucrat sau produse finite.
 
La fata locului intervin 20 de pompieri militari cu trei autospeciale, zece voluntari cu o autospeciala si localnici.

"Incendiul se manifesta pe aproximativ 500 de metri patrati, iar acoperisul constructiei a ars complet, a mai ramas doar structura lui. Se intervine cu trei autospeciale cu apa si spuma ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges si una de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Domnesti. Incendiul a fost localizat, iar acum se lucreaza pentru stingerea lui, extinderea focului la materialul lemnos depozitat in jurul halei fiind oprita", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure pentru Mediafax. Purtatorul de cuvant a precizat ca nu exista persoane ranite sau intoxicate cu fum.

9 iulie 2013 10:52
Modifică setările cookies