• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Hillary Clinton a suferit o comotie cerebrala

Hillary Clinton a suferit o comotie cerebrala

Hillary Clinton a suferit o comotie cerebrala dupa ce a lesinat, dar se recupereaza, a declarat purtatorul de cuvant al acesteia, citat de AFP. Clinton "s-a deshidratat si a lesinat, suferind o comotie cerebrala", a anuntat Philippe Reines intr-un comunicat.

"Se recupereaza la domiciliu si va fi monitorizata periodic de medici. Urmand recomandarile acestora, ea va continua sa lucreze de acasa saptamana viitoare, ramanand in contact cu Departamentul de Stat si alti oficiali", a declarat purtatorul de cuvant al politicianului.
 
Hillary Clinton, in varsta de 65 de ani, calatoreste in medie de doua ori pe luna in strainatate, unde ramane mai multe zile. Ea isi incheie mandatul in ianuarie si se va retrage dupa patru ani la conducerea principalei retele diplomatice a lumii, in serviciul presedintelui Barack Obama.
 
Avand in vedere popularitatea sa internationala si in Statele Unite, presa americana speculeaza periodic asupra candidaturii sale la alegerile prezidentiale din 2016. Dar sotia fostului presedinte Bill Clinton asigura ca vrea sa "inceteze cu politica" si sa revina la "viata privata".

16 decembrie 2012 01:50
Modifică setările cookies