• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Google Maps ofera, incepand de joi, plimbari Street View prin Venetia

Google Maps ofera, incepand de joi, plimbari Street View prin Venetia

Google a anuntat, joi, lansarea imaginilor panoramice Street View din unul dintre cele mai romantice orase din lume, Venetia, realizate cu tehnologia Street View Trekker, informeaza Mediafax.

Venetia este inclus in patrimoniul universal UNESCO si a fost descris de multi ca cel mai frumos oras construit vreodata. In prezent, orice utilizator de Google Maps poate explora orasul in Street View.
 
Oferind imagini Street View din locuri precum Venetia, Google face accesibile orase si locuri istorice si populare catre un public global, cu scopul de a crea cea mai cuprinzatoare, precisa si usor de utilizat harta. Acest proiect este parte din initiativa Google de a crea o oglinda digitala a lumii reale si a oferi utilizatorilor o experinta realista si captivanta pe internet.
 
Dispozitivul Trekker a debutat anul trecut, cand a fost utilizat pentru a fotografia Marele Canion, pentru ca mai apoi sa fie folosit pe barci si carari de munte, pentru a oferi imagini spectaculoase din locuri precum Insulele Galapagos.
 
In prezent, serviciul Street View acopera peste 3.000 de orase din toata lumea si peste 50 de tari, precum si o mica parte din Antartica. De la inceputul proiectului, in 2007, au fost prezentati in Street View peste opt milioane de kilometri de drumuri. Proiectul Google Cultural Institute are peste 300 de parteneri din 53 de tari, iar 80 de muzee pot fi vizitate prin Street View.

14 noiembrie 2013 17:17
Modifică setările cookies