• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Gafa a echipei de comunicare a premierului. Ponta apare intr-o fotografie cu Regele Mihai, stand la masa, la Savarsin, desi Majestatea Sa a lipsit de la reuniune

Gafa a echipei de comunicare a premierului. Ponta apare intr-o fotografie cu Regele Mihai, stand la masa, la Savarsin, desi Majestatea Sa a lipsit de la reuniune

Premierul a luat masa cu familia regala vineri la Savarsin, insa Regele Mihai nu a participat, luand parte Principesa Margareta si Principele Radu. Fotografia de la pranzul oficial cu ocazia aniversarii Regelui a fost postata din greseala de echipa online, se precizeaza pe pagina Facebook a lui Ponta.

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna. Fotografia postata anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia pranzului oficial dat cu ocazia aniversarii Regelui Mihai, fiind postata din greseala de echipa online. La masa de astazi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regala fiind reprezentata de catre Principesa Margareta si principele Radu", se arata intr-un text postat pe pagina de Facebook a premierului de echipa acestuia.
 
De asemenea, au fost postate doua fotografii care ii infatiseaza pe premierul Victor Ponta, sotia acestuia, cei doi copii, Principesa Margareta si Principele Radu.
 
O fotografie care ii infatisa pe premier si pe Regele Mihai I stand la masa fusese postata anterior, vineri seara, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, in textul semnat de "Echipa VP" aratandu-se ca "premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna".

28 decembrie 2013 16:00
Modifică setările cookies