• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
FC Rapid apeleaza la fani pentru a salva clubul de faliment

FC Rapid apeleaza la fani pentru a salva clubul de faliment

Echipa de fotbal FC Rapid isi roaga fanii sa cumpere cat mai multe abonamente pentru meciurile pe care le vor disputa pe terenul propriu, astfel incat sa poata contribui la salvarea clubului aflat in insolventa.

Solutia clubului giulestean vine dupa ce Liga Suporterilor Rapidisti si conducerea clubului nu au fost de acord cu deschiderea unui cont prin intermediul caruia fanii ar fi putut ajuta financiar clubul.
 
La 7 decembrie 2012, Tribunalul Bucuresti a admis cererea SC FC Rapid SA si a deschis procedura de insolventa a gruparii giulestene. SC FC Rapid SA are de achitat datorii in valoare de 148.029.085 lei (aproximativ 34 milioane de euro), conform tabelului preliminar de creante admis de adminstratorul judiciar in dosarul de insolventa, noteaza Mediafax.
 
La masa credala au fost inscrisi 163 de creditori care au solicitat creante in valoare de 210.838.992 lei (aproximativ 48 de milioane de euro), insa administratorul judiciar a admis doar 148 de milioane de lei.
 
In 3 septembrie, Tribunalul Bucuresti, Sectia a VII-a civila, a stabilit data de 22 noiembrie ca termen pentru publicarea tabelului de creditari, in cazul dosarului de insolventa al SC FC Rapid SA.

15 noiembrie 2013 16:00
Modifică setările cookies