• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Circulatie restrictionata in centrul Capitalei, pentru marsul si mitingul studentilor

Circulatie restrictionata in centrul Capitalei, pentru marsul si mitingul studentilor

Circulatia va fi restrictionata miercuri, de la ora 16.30, in centrul Capitalei, pentru marsul de protest al studentilor, pe traseul Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Dacia, iar in timpul mitingului din fata sediului Ministerului Educatiei, traficul va fi oprit pe strada G-ral Berthelot, informeaza Mediafax.

Studentii care vor participa la miting se vor aduna de la ora 15.00 in Piata Victoriei, in prelungirea Parcului Kiseleff dintre Bulevardul Aviatorilor si Soseaua Kiseleff, unde vor protesta aproximativ o ora.
 
Protestatarii vor pleca, in jurul orei 16.30, in mars din Piata Victoriei, pe traseul Calea Victoriei - Bulevardul Dacia - strada Th. Aman - strada G-ral Berthelot - sediul Ministerului Educatiei.
 
Traficul rutier va fi restrictionat pe traseul marsului, pe prima banda de circulatie, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.
Mitingul la sediul Ministerului Educatiei se va incheia la ora 18.30. In timpul protestului de la ministerul Educatiei, incepand de la ora 16.45 si pana la ora 18.30 va fi restrictionat total traficul rutier pe strada General Berthelot, intre strazile Th. Aman si Luigi Cazzavilan.
 
Potrivit reprezentantilor Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), miercuri vor fi actiuni de protest in centrele universitare din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Galati, Baia Mare, Sibiu, Suceava, Oradea si Alba-Iulia.
 
Studentii cer Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru Educatie si se declara "revoltati de lipsa de responsabilitate pe care guvernantii Romaniei o arata fata de educatie, cand ea este definita ca o prioritate nationala".

13 noiembrie 2013 11:39
Modifică setările cookies