• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cel putin 5 morti intr-un incident armat in California

Cel putin 5 morti intr-un incident armat in California

Cel putin cinci persoane au fost ucise in biblioteca unui campus universitar din apropiere de Los Angeles, in California, relateaza AFP. Presupusul atacator al fost omorat de catre politie.

Suspectul, imbracat in haine de culoare inchisa si purtand o vesta antiglont, i-a omorat, in prima faza, pe tatal si fratele sau, dupa care a incendiat casa si a deschis focul de mai multe ori la Santa Monica, la cativa kilometri distanta de locul unde se afla presedintele Barack Obama, care participa la o reuniune de colectare de fonduri.
 
O femeie a povestit ca l-a vazut pe suspect, in varsta de 25-30 de ani, a carui identitate nu a fost dezvaluita, tragand de aproape intr-o soferita cu o pusca de asalt semiautomata, dupa care a luat o masina.
 
Politia a revizuit in scadere, provizoriu, numarul victimelor, vineri seara, anuntand pentru presa ca cinci persoane, inclusiv atacatorul, au fost ucise, cu doi morti mai putin decat anunta un bilant anterior. Alte cinci persoane au fost ranite, dintre care una grav, iar alta se afla intr-o "stare grava, dar stabila", a anuntat sergentul Richard Lewis. Alt suspect, plasat in arest preventiv, a fost eliberat dupa atacul armat.
 
Carnagiul are loc dupa o serie de atacuri armate sangeroase comise in ultimii ani, inclusiv cel comis in decembrie intr-o scoala elementara din Sandy Hook, in care au fost masacrati 20 de copii.

8 iunie 2013 10:35
Modifică setările cookies