• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cel putin 12 persoane au fost ranite intr-un atac cu bomba produs in Daghestan

Cel putin 12 persoane au fost ranite intr-un atac cu bomba produs in Daghestan

Douasprezece persoane, sapte civili si cinci politisti, au fost ranite intr-un atac sinucigas produs sambata in capitala republicii ruse Daghestan, Mahacikala, relateaza RIA Novosti, in pagina electronica.

Informatiile initiale anuntau moartea unui politist la spital, dar un purtator de cuvant al politiei a negat aceste afirmatii. Toti ranitii au fost spitalizati. Atacul a vizat sediul politiei regionale, a declarat purtatorul de cuvant.
 
Atacatorul a fost vaduva unui militant ucis anterior de fortele de ordine, a declarat o sursa din cadrul politiei pentru RIA Novosti.
 
Intr-un incident separat, un barbat necunoscut a deschis focul si a ranit doi ofiteri de politie care l-au oprit pentru verificarea documentelor, vineri seara, la Mahacikala, a anuntat Comitetul de ancheta. Atacatorul a fugit de la locul faptei.
 
Luni, doua atacuri cu bomba au avut loc in apropierea sediului republican al serviciului de executori judecatoresti din Mahacikala, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor 48.

25 mai 2013 14:49
Modifică setările cookies