• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
BBC, primul loc in Top 10 cele mai bune site-uri stiintifice

BBC, primul loc in Top 10 cele mai bune site-uri stiintifice

BBC a ocupat primul loc in Topul 10 al celor mai bune site-uri de stiri stiintifice, alcatuit de RealClearScience, informeaza BBC in editia online.

Astfel, site-ul BBC News Science and Environment a depasit in acest clasament concurenti de prestigiu, precum New Scientist si National Geographic.
 
Jurnalistii de la BBC au fost laudati pentru "abilitatea de a comunica subiecte complexe unui public global". Totodata, autorii acestui top au spus ca echipa de la departamentul Science-Environment de la BBC are "un instinct jurnalistic extraordinar".
 
Nature news s-a clasat pe pozitia a doua, iar Wire a completat podiumul celor mai bune site-uri de stiri stiintifice, ocupand pozitia a treia. Topul 10 al celor mai bune site-uri de stiri stiintifice este completat, in ordine, de Ars Technica, New Scientist, Popular Science, Live Science, National Geographic, Smithsonian Magazine si io9.
 
Totodata, site-ul sectiunii Stiinta de la US National Public radio, site-ul revistei Nautilus si cel al revistei Slate au primit mentiuni onorifice.

31 iulie 2013 10:45
Modifică setările cookies