• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Basescu: Voi participa la intalnirile Miscarii Populare, daca ma vor chema

Basescu: "Voi participa la intalnirile Miscarii Populare, daca ma vor chema"

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca va participa la intalnirile Miscarii Populare, daca va fi invitat, exprimandu-si speranta ca organizatia il va primi in randurile sale, dupa incheierea mandatului la Cotroceni.

"Sper ca Miscarea Populara sa ma primeasca (...) Oricand ma vor chema pentru conferinte, intalniri, voi participa. Voi fi implicat in tematica fundatiei", a declarat presedintele, la plecarea de la restaurantul unde s-a intalnit cu reprezentantii fundatiei "Miscarea Populara", noteaza Mediafax.
 
Presedintele spera ca "nucleele judetene" ale Miscarii se vor organiza "cat mai repede" si crede ca aceasta va avea sucees pentru ca "oamenii nu vor mai fi interesati" de promisiunile electorale ale partidelor.

"Vad fundatia ca pe un partener care sa ma sprijine" si care "vrea sa antreneze alte categorii de oameni" decat partidele, a mai spus presedintele Basescu.
 
In ceea ce priveste relatia cu PDL, presedintele a reiterat ca "parteneriatul" sau cu acest partid s-a incheiat, ceea ce s-a intamplat la CNC al PDL, de sambata, intarindu-i convingerea ca a luat o decizie corecta.

7 aprilie 2013 18:40
Modifică setările cookies