• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Atac armat intr-un liceu din Colorado. Un elev a ranit doi colegi, dupa care s-a sinucis

Atac armat intr-un liceu din Colorado. Un elev a ranit doi colegi, dupa care s-a sinucis

Un elev al unui liceu din Colorado, SUA, a deschis focul, vineri, in scoala sa, ranind doi colegi inainte de a se sinucide, au anuntat autoritatile, citate de AFP.

Atacatorul, care era elev al liceului Arapahoe din Centennial in suburbia de sud a orasului Denver, il viza aparent pe un anumit profesor al institutiei, conform serifului
 
Un elev a fost impuscat si transportat la un spital "in stare grava", a precizat acesta. Un al doilea a fost gasit in timp ce politia verifica perimetrul..
 
Imaginile transmise de televiziunile locale aratau grupurile de elevi evacuand cladirea cu calm si aliniandu-se in curtea liceului, acoperita de zapada.
 
Centennial este situat la cativa kilometri de Aurora, unde a avut loc un atact armat intr-un cinema in timpul unei proiectii a filmului "Batman", care s-a soldat cu 12 morti in 2012.
 
Orasul este foarte aproape de liceul din Columbine, unde 13 tineri au fost ucisi de catre doi elevi in 1999.
 
Atacul armat survine de asemenea in preajma primei aniversari a atacului din Newtown (Connecticut, est) care s-a soldat cu 26 de morti, dintre care 20 de copii, la o scoala primara. Liceul Arapahoe are peste 2.200 de elevi.

14 decembrie 2013 10:24
Modifică setările cookies