• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
A murit actorul Nae Lazarescu

A murit actorul Nae Lazarescu

Actorul Nae Lazarescu s-a stins din viata la varsta de 72 de ani, informeaza Mediafax. Anuntul a fost facut in aceasta dimineata de Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Comedie "Constantin Tanase".

Trupul neinsufletit al actorului Nae Lazarescu va fi depus, vineri la pranz, la Teatrul de Revista "Constantin Tanase, a precizat Alexandru Arsinel.
 
Nae Lazarescu spunea, in iulie, ca s-ar putea sa fie nevoit sa ia o pauza de la actorie, din cauza unor probleme de sanatate.
 
Actorul arata, intr-un interviu, ca a facut stand-up comedy de cand s-a nascut si ca a vrut neaparat sa lucreze la Teatrul "Constantin Tanase".
 
Nae Lazarescu s-a nascut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut in special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alaturi de partenerul sau de scena, Vasile Muraru.
 
A jucat si in filme, printre care "Grabeste-te incet", "Santaj", "Baloane de curcubeu", "Casatorie cu repetitie" si "Viraj periculos". De asemenea, in animatia "Masini", i-a dat voce personajului Clang.

19 decembrie 2013 09:32
Modifică setările cookies