• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Vremea se raceste accentuat sambata, ploi si intensificari ale vantului in aproape toata tara

Vremea se raceste accentuat sambata, ploi si intensificari ale vantului in aproape toata tara

Vremea se raceste accentuat sambata, va ploua in aproape toata tara si se vor inregistra intensificari ale vantului, iar in zona Carpatilor Orientali si Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, potrivit unei informari emise vineri de ANM.

Conform informarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), in intervalul sambata, ora 9.00 - duminica, ora 12.00, vantul se va intensifica in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, precum si la munte, unde, local, la rafala se vor depasi 60-65 km/h. Vantul va avea intensificari si in celelalte regiuni, insa la cote mai reduse.
 
In aceeasi perioada, va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in zona Carpatilor Orientali si Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. In sud, cantitatile de apa vor depasi, pe arii restranse, 20 l/mp.
 
Racirea vremii va fi resimtita cel mai accentuat in sudul, centrul si estul tarii. In zona Capitalei, de pilda, temperaturile maxime se vor situa intre 7 si 13 grade.

4 aprilie 2014 16:19
Modifică setările cookies