• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Veniturile Manchester United scad cu 30 mil. euro dupa ratarea Ligii Campionilor

Veniturile Manchester United scad cu 30 mil. euro dupa ratarea Ligii Campionilor

Veniturile echipei Manchester United vor scadea cu mai mult de 30 de milioane de lire sterline (aproximativ 37 de milioane de euro), dupa ce gruparea engleza a ratat calificarea in sezonul viitor al Ligii Campionilor, a anuntat presedintele executiv Ed Woodward, citat de The Guardian. 

"Estimam ca acest impact izolat, de a nu ne califica in cupele europene, ne va costa pe la 30-35 de milioane de lire", a spus Woodward. 

Intrebat de un investitor american la cat s-au ridicat platile compensatorii pentru demiterea tehnicianului scotian David Moyes, Woodward a lasat sa se inteleaga ca acestea s-au situat undeva la patru-cinci milioane de lire (aproximativ cinci-sase milioane de euro). 

Pentru cel de-al treilea trimestru, Manchester United a anuntat, joi, venituri record de 115,5 milioane de lire sterline (141,7 milioane de euro), in crestere cu 26%, in timp ce costurile cu personalul au crescut si ele cu 18,9%, pana la 53,4 milioane de lire (65,5 milioane de euro).

Raportul financiar publicat de United a mai aratat ca datoriile au scazut cu 4,3%pana la 351,7 milioane de lire (431,5 milioane de euro).  "Sezonul 2013/2014 s-a incheiat saptamana trecuta, iar noi am terminat pe un dezamagitor loc sapte. Acum suntem concentrati pe aducerea unui nou antrenor care va ajuta pe Manchester United sa recucereasca fotbalul englezesc si sa fie competitiva in Europa. Vom anunta numele noului antrenor in timp util. Intre timp, vom continua sa fim activi pe piata transferurilor. Scopul nostru principal este sa ne reintoarcem in Liga Campionilor", a adaugat Woodward.


16 mai 2014 09:30
Modifică setările cookies