• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Uriah Heep revine in Romania pe 11 iunie, la Arenele Romane din Capitala

Uriah Heep revine in Romania pe 11 iunie, la Arenele Romane din Capitala

Uriah Heep, una dintre cele mai populare formatii hard rock de la inceputul anilor '70, revine in Romania cu un concert care va avea loc pe 11 iunie, de la ora 20.00, la Arenele Romane din Capitala.

Timp de doua ore, fanii vor putea reasculta melodii devenite clasice precum "Lady in Black", "July Morning" "Gipsy" si "Easy Livin", dar si piese desprinse din cele mai recente aparitii discografice ale trupei.
 
Desi istoricul Uriah Heep este unul extrem de zbuciumat, cu numeroase schimbari in randul solistilor, basistilor si tobosarilor, muzica acestora cucereste si in prezent publicul din intreaga lume, chiar si dupa 43 de ani de activitate artistica.
 
Uriah Heep a cantat pentru prima oara in Bucuresti in 1992 si a revenit zece ani mai tarziu. In august 2006, britanicii au sustinut un spectacol la Arad, cu ocazia Zilelor Orasului, iar in octombrie 2007 au cantat la Bucuresti. In 2002, rockerii au avut o colaborare cu formatia romaneasca Iris, la coverul "Lady in Black".
 
Biletele pentru concertul de la Bucuresti al trupei Uriah Heep au fost puse in vanzare la preturi variabile, in functie de categoria de loc: categoria a III-a - 50 de lei, categoria a II-a - 70 de lei si categoria I - 100 de lei. Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la Unirea shopping Center, magazinele EuroGsm, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, in reteaua Eventim si online, pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.

22 aprilie 2013 15:02
Modifică setările cookies