• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un roman din Colorado isi pune la dispozitie proprietatea pentru inhumarea lui Tamerlan Tarnaev

Un roman din Colorado isi pune la dispozitie proprietatea pentru inhumarea lui Tamerlan Tarnaev

Un barbat din Longmont (Colorado), Nick Bacria, originar din Romania, s-a oferit sa il inhumeze pe Tamerlan Tarnaev, suspectul in atentatele din Boston ucis intr-un schimb de focuri cu politia, la ferma sa, dar intr-o fosa septica, relateaza site-ul 9news.com, potrivit Mediafax.

Nick Bacria a fugit din Romania si a ajuns in Statele Unite in 1989 si sustine ca era pe punctul de a muri in timpul acestei aventuri. Ziarele din Colorado au scris articole despre evadarea sa in momentul in care a ajuns in oras. Ulterior, Bacria a scris a o carte despre experienta sa.
 
Bacria sustine ca este recunoscator pentru viata pe care i-a oferit-o America si ca cei doi frati Tarnaev, Tamerlan si Djohar, s-ar fi putut bucura de aceeasi soarta. "Cand vii dintr-o tara asa de opresiva precum Romania, este un vis care devine realitate", afirma Bacria.
 
El stie ca putini sunt cei care se ofera sa il inhumeze pe Tamerlan, asa ca isi pune la dispozitie proprietatea. "Asa ca m-am gandit de ce sa nu fac ceva? Am o proprietate", afirma el, adaugand insa ca "singurul loc caruia ii apartin cei doi este o fosa septica".

7 mai 2013 19:26
Modifică setările cookies