• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un investitor din Yemen vrea sa preia FC Rapid

Un investitor din Yemen vrea sa preia FC Rapid 

Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar, fiul unui seic din Yemen, a sosit miercuri seara la Bucuresti pentru a discuta cu actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, despre preluarea gruparii giulestene.

Un reprezentant al acestuia a explicat ca Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar doreste sa faca afaceri in Romania.  Intrebat daca acesta este interesat de achizitionarea FC Rapid, reprezentantul investitorului din Yemen a raspuns: "Prieten" aratand in directia lui Adrian Zamfir. 

Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar va asista, sambata, din tribune, la partida pe care formatia Rapid o va disputa cu Unirea Slobozia pe Stadionului Giulesti-Valentin Stanescu in cadrul etapei a V-a a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a. 

Actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, declara la 4 februarie ca "este momentul ca altcineva sa preia" gruparea giulesteana. La inceputul acestui an el a mai incercat vanzarea clubului catre un grup de investitori, printre care se afla si omul de afaceri Nicolae Sarcina, insa negocierile au esuat.


8 mai 2014 08:11
Modifică setările cookies