• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un fost director Microsoft a murit intr-un accident cu avionul personal, in Connecticut

Un fost director Microsoft a murit intr-un  accident cu avionul personal, in Connecticut

Un fost director la Microsoft, Bill Henningsgaard, a murit la varsta de 54 de ani dupa ce avionul personal la bordul caruia se afla impreuna cu fiul sau s-a prabusit vineri in apropiere de Aeroportul Tweed, la New Haven, in statul Connecticut, a confirmat familia acestuia, relateaza BBC News online.

Potrivit BBC, Henningsgaard, un fost director de marketing timp de 14 ani in cadrul Microsoft, se afla la bordul avionului personal impreuna cu fiul sau Maxwell, in varsta de 17 ani. El calatorea spre Coasta de Est, pentru a-l ajuta pe fiul sau sa isi aleaga un colegiu la care sa studieze.
 
Avionul s-a prabusit peste doua case, dupa impact existand temeri ca doi copii ar fi putut de asemenea sa fi murit. Cele doua case din orasul East Haven au luat foc. Un martor ocular a declarat ca o femeie striga ca copiii sai erau blocati intr-una dintre case.
 
Un reprezentant al pompierilor a confirmat ca de la locul accidentului au fost recuperate, in noaptea de vineri spre sambata, patru cadavre.
 
Henningsgaard a lucrat in cadrul Microsoft in perioada 1988-2002, dupa care a pararsit gigantul informatic pentru a se dedica unor actiuni filantropice. O fundatie de caritate, Social Venture Partners, la crearea careia a contribuit, i-a adus un omagiu, afirmand ca era "cu adevarat dedicat in intregime comunitatii, cu inima, cu mintea si cu sufletul".

11 august 2013 10:16
Modifică setările cookies