• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un barbat a fost arestat la Festivalul de la Cannes, dupa ce a tras doua focuri de arma in aer

Un barbat a fost arestat la Festivalul de la Cannes, dupa ce a tras doua focuri de arma in aer

Un barbat a fost arestat, vineri, la Festivalul de Film de la Cannes, dupa ce a tras doua focuri de arma in aer, incidentul producandu-se chiar in timp ce actorii Christoph Waltz si Daniel Auteuil acordau un interviu live, informeaza Reuters.

Christoph Waltz si Daniel Auteuil acordau un interviu televiziunii franceze Canal+, difuzat in direct de pe malul marii, cand un barbat a tras doua focuri de arma in aer. Dupa ce au auzit impuscaturile, cei doi actori si persoanele care asistau la emisiunea in direct a Canal+ au inceput sa fuga pentru a se pune la adapost.
 
Agenţii de paza si protecţie au intervenit rapid si l-au pus la pamant pe acest barbat. Poliţia sosita la faţa locului le-a spus tuturor oamenilor prezenţi in acel loc sa fuga, intrucat barbatul ţinea in mana o grenada.
 
Poliţia l-a arestat pe acest barbat si a descoperit ca acesta purta asupra sa un cuţit si o grenada, care nu era insa una reala.
 
Noul incident de la Festivalul de Film de la Cannes a fost al doilea produs in cea de-a treia zi a festivalului (din cele 12 ale evenimentului), dupa ce bijuterii in valoare de 1 milion de dolari, care urmau sa fie imprumutate starurilor de cinema au fost furate in noaptea de joi spre vineri dintr-un hotel de pe Croazeta.

18 mai 2013 10:02
Modifică setările cookies