• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un avion apartinand Malaysia Airlines a efectuat o aterizare de urgenta la Kuala Lumpur

Un avion apartinand Malaysia Airlines a efectuat o aterizare de urgenta la Kuala Lumpur

Un avion apartinand companiei aeriene Malaysia Airlines a efectuat luni o aterizare de urgenta pe aeroportul de la Kuala Lumpur, din cauza unei probleme tehnice, a anuntat compania, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Zborul MH192, care tocmai decolase de la Kuala Lumpur si urma sa efectueze o cursa la Bangalore (India), cu 166 de persoane la bord, a fost nevoit sa se intoarca din drum, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, a precizat compania.
 
"Trenul de aterizare drept al avionului a functionat in mod defectuos in momentul decolarii, iar avionul a fost nevoit sa se intoarca la Kuala Lumpur", a precizat Malaysia Airlines.
 
Aterizarea de urgenta la Kuala Lumpur s-a desfasurat fara dificultate. "Debarcarea celor 159 de pasageri si celor sapte membri ai echipajului este in curs", anunta compania.
 
Inainte de sosirea avionului, ministrul malaysian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein, a anuntat intr-un mesaj postat pe contul sau de Twitter ca, aparent, unul dintre pneurile trenului de aterizare a explodat la decolarea avionului.
 
"Au aterizat in securitate", a afirmat Hishammuddin intr-un mesaj postat ulterior pe Twitter.
 
Malaysia Airlines se confrunta de la 8 martie cu disparitia misterioasa de pe ecranele radarelor a zborului MH370 catre Beijing, care, dintr-un motiv necunoscut, si-a schimbat ruta si s-a prabusit in Oceanul Indian cu 239 de persoane la bord.

21 aprilie 2014 10:10
Modifică setările cookies