• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Un actor din Doi barbati si jumatate cere telespectatorilor sa nu mai urmareasca acest serial

Un actor din "Doi barbati si jumatate" cere telespectatorilor sa nu mai urmareasca acest serial

Actorul Angus T. Jones, adolescentul din serialul "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", le-a cerut telespectatorilor din lumea intreaga sa nu mai urmareasca acest show TV, pentru ca "le umple mintea cu mizerii", informeaza Reuters.

El afirma ca noile sale convingeri religioase se afla intr-o opozitie totala fata de rolul pe care il interpreteaza in acest serial de comedie, in care personifica un adolescent interesat doar de distractii.
 
Intr-o inregistrare video postata pe site-ul YouTube, realizata pentru Biserica Crestina a Bunei Vestiri (Forerunner Christian Church) din California, Angus T. Jones spune ca sesiunile de studiere a Bibliei la care a participat recent l-au facut sa se simta inconfortabil in legatura cu umorul deocheat din "Doi barbati si jumatate", un element care a contribuit din plin la succesul acestui show, unul dintre serialele de comedie cu cea mai mare audienta din istoria televiziunii americane.
 
Luni, reprezentantii postului CBS si cei ai Warner Bros. Television, companii care produc acest serial de comedie, au refuzat sa comenteze declaratiile lui Jones.
 
Declaratiile tanarului actor american ar putea genera noi probleme pentru serialul "Doi barbati si jumatate", care a fost "revitalizat" in 2011, prin introducerea unui personaj interpretat de Ashton Kutcher, dupa concedierea actorului Charlie Sheen - starul show-ului -, din cauza numeroaselor scandaluri din viata lui personala si a unei dispute publice virulente cu producatorii serialului.
 
Serialul "Doi barbati si jumatate", ajuns la cel de-al 10-lea sezon, este urmarit de aproximativ 14 milioane de americani in fiecare saptamana si este difuzat in peste 20 de tari.

27 noiembrie 2012 12:04
Modifică setările cookies