• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Trei americani au intrat in Cartea Recordurilor pentru privitul la televizor

Trei americani au intrat in Cartea Recordurilor pentru privitul la televizor

Trei tineri americani au intrat in Cartea Recordurilor, stabilind un nou record de privit la televizor, dupa ce au urmarit timp de 87 de ore diverse programe TV, in patru zile consecutive, la targul de produse electronice CES de la Las Vegas, informeaza Hollywoodreporter.com.

Cei trei tineri, Dan Jordan, Spencer Larson si Chris Laughlin, originari din Las Vegas, au petrecut 87 de ore urmarind diverse programe de televiziune intr-o cabina speciala expusa de producatorul TiVo la targul CES 2014.
 
Voluntarii au avut dreptul la pauze de cinci minute la fiecare ora, pentru a merge la toaleta sau pentru a dormi, si au doborat astfel precedentul record stabilit in 2012, atunci cand doi californieni au urmarit un veritabil "maraton" de episoade din serialul "The Simpsons" timp de 86 de ore.
 
Cei trei tineri din Las Vegas au avut insa dreptul de a cumula pauzele de cinci minute pe care nu si le-au luat, astfel incat cea mai mare pauza luata de unul dintre ei, pentru a dormi, a fost de 80 de minute.
 
Voluntarii au avut dreptul sa manance si sa bea in timp ce priveau la televizor si puteau sa schimbe programele, insa nu au avut dreptul de a citi sau de a vorbi la telefon.
 
Dupa doborarea acestui record, cei trei tineri americani au impartit un premiu de 5.000 de dolari si au primit mai multe premii individuale - un televizor, un sistem TiVo Roamio cu asistenta tehnica pe viata, un ipad, un sistem Sonos, un scaun special pentru jocurile video si un abonament gratuit la platforma online Netflix.
 
CES (Consumer Electronics Show) este un prestigios targ international de produse electronice si de tehnologie la care participa companii majore din lumea intreaga si cunoscuti profesionisti din aceste domenii. CES este organizat in fiecare an in luna ianuarie la Convention Center din orasul american Las Vegas. Editia din 2014 a avut loc in perioada 8-11 ianuarie.

11 ianuarie 2014 19:00
Modifică setările cookies