• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Travel Channel filmeaza la Castelul Corvinilor pentru un episod din Ghost Adventure

Travel Channel filmeaza la Castelul Corvinilor pentru un episod din "Ghost Adventure"

O echipa Travel Channel filmeaza de marti, timp de trei zile, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, pentru episodul 10 din seria "Ghost Adventure". Acesta va fi difuzat in premiera de Halloween si va prezenta si o investigatie privind existenta activitatii paranormale in zona. 

"Vedetele Zak Bagans, Nick Groff, Aaron Goodwin si Billy Tolley vor realiza o serie de interviuri despre istoria si imaginea Castelului, dar si despre experientele speciale traite in jurul acestuia. De asemenea, cei patru prezentatori vor investiga, in intunericul unei nopti de vara, cu ajutorul tehnicii de ultima generatie, daca la Castelul Corvinilor exista vreo urma de activitate paranormala", a declarat, marti, directorul Muzeului Castelul Corvinilor Hunedoara, Flavius Tudor. 

Castelul Corvinilor va fi nucleul episodului 10 din aceasta serie "Ghost Adventure".

"In cele trei zile se vor filma reconstituirile unor scene transformate in legende, care sunt legate de castel: legenda balustradei corului capelei, legenda nisei secrete de langa Turnul Capistrano, legenda fantanii, legenda trapei din Sala cavalerilor si legenda corbului. Astfel, la Hunedoara, personaje celebre ale istoriei medievale vor prinde viața, pe durata filmarilor: Vlad Tepes, Elisabeta Szilagy, Matei Corvin, Iancu de Hunedoara, personaje care astazi atrag tot mai mulți turisti dornici sa descopere stilul de viata si tipul de gandire care a influentat candva veacurile", a mai spus Flavius Tudor. 

Potrivit directorului Muzeului Castelul Corvinilor Hunedoara, echipa Travel Channel a programat filmari pentru inca un episod al seriei "Ghost Adventure", despre viata domnitorului Vlad Tepes.


16 iulie 2013 15:23
Modifică setările cookies