• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Traian Basescu se intalneste cu membrii Fundatiei Miscarea Populara

Traian Basescu se intalneste cu membrii Fundatiei Miscarea Populara  

Presedintele Traian Basescu participa, sambata, la un eveniment organizat de membrii Fundatiei Miscarea Populara la Vila Lac 1, potrivit unui comunicat in care este anuntata intalnirea membrilor fondatori ai Fundatiei cu coordonatorii filialelor judetene.

"In data de 29 iunie 2013, la Vila Lac 1, va avea loc intalnirea membrilor fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara cu coordonatorii filialelor constituite la nivel judetean. La eveniment a fost invitat si domnul Traian Basescu, presedintele Romaniei, care va participa exclusiv la intalnirea membrilor Fundatiei Miscarea Populara. Temele principale de discutie vor fi stadiul actual al organizarii Fundatiei Miscarea Populara si o serie de aspecte privind organizarea unor dezbateri la nivel regional", se arata intr-un comunicat de presa remis, sambata.
 
La eveniment vor participa, potrivit comunicatului, Marian Preda - presedintele Fundatiei Miscarea Populara, decanul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii Bucuresti, Cristian Diaconescu - consilier prezidential, fost ministru de Externe, fost ministru de Justitie, Sebastian Lazaroiu - consilier prezidential, fost ministru al Muncii, Daniel Funeriu - consilier prezidential, fost ministru al Educatiei, Dragos Ciuparu - profesor universitar, fost sef al Cercetarii, Elenina Nicut - avocat Baroul din Bucuresti, precum si Georgeta Condur - lector doctor, prodecanul Facultatii de Stiinte Politice si Administrative, Universitatea "Petre Andrei" din Iasi.

29 iunie 2013 11:59
Modifică setările cookies