• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Tom Hanks, persoana in care americanii au cea mai mare incredere

Tom Hanks, persoana in care americanii au cea mai mare incredere

Actorul Tom Hanks este persoana in care americanii au cea mai mare incredere, potrivit unui sondaj realizat de publicatia Reader's Digest, informeaza guardian.co.uk, preluat de Mediafax.

"Podiumul" este completat de alte doua vedete de la Hollywood: actrita Sandra Bullock, pe locul al doilea, si actorul Denzel Washington, pe locul al treilea.
 
In plus, sase dintre primele 10 pozitii din aceasta lista de 100 de persoane in care americanii au cea mai mare incredere sunt vedete din industria cinematografica: actrita Meryl Streep ocupa locul al patrulea, regizorul Steven Spielberg se afla pe locul al saselea, iar actrita Julia Roberts, pe locul al zecelea.
 
Persoana care nu are legatura cu Hollywoodul si care ocupa cea mai inalta pozitie in acest top este scriitoarea americana Maya Angelou, care ocupa pozitia a cincea.
 
Bill Gates, patronul companiei Microsoft, se afla pe locul al saptelea, prezentatorul TV Alex Trebek, care prezinta emisiunea-concurs "Jeopardy", ocupa locul al optulea, iar Melinda Gates, sotia miliardarului Bill Gates, se afla pe locul al noualea.
 
Sondajul a fost realizat pe baza unui esantion de 1.000 cetateni americani in colaborare cu compania de cercetari de piata Wagner Group.

10 mai 2013 16:57
Modifică setările cookies