• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
TIFF 2014: Filmul spaniol Stockholm , de Rodrigo Sorogoyen, a castigat Trofeul Transilvania

TIFF 2014: Filmul spaniol "Stockholm", de Rodrigo Sorogoyen, a castigat Trofeul Transilvania

Lungmetrajul spaniol "Stockholm", in regia lui Rodrigo Sorogoyen, a castigat Trofeul Transilvania, sambata seara, la gala de premiere a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) 2014, care s-a desfasurat la Teatrul National din Cluj-Napoca.

Trofeul i-a fost inmanat lui Rodrigo Sorogoyen, regizorul filmului "Stockholm", de actrita Debra Winger, care a primit la gala TIFF 2014 premiul pentru intreaga cariera acordat unei personalitati din cinematografia mondiala.
 
Pe de alta parte, in cadrul galei TIFF, actorii Javier Pereira si Aura Garrido au primit premiul pentru cea mai buna interpretare, pentru prestatia lor din filmul "Stockholm". Distinctia le-a fost inmanata de actrita Cristina Flutur, care a facut parte din juriul competitiei la editia din acest an a TIFF, si de Lucian Mindruta, reprezentant al Mediafax Group.
 
In filmul "Stockholm" totul se intampla intr-o singura noapte. O noapte banala pentru el, dar una iesita din comun pentru ea. Nu isi dau seama, dar dupa aceasta unica noapte vor fi legati pentru totdeauna.
 
Juriul competitiei TIFF 2014 a fost format din: Nik Powell (presedinte), Michael Kutza, directorul Festivalului International de Film de la Chicago, Giora Bejach, director de imagine, Janos Szasz, regizor de film si teatru, si Cristina Flutur, actrita de film si teatru.
 
Cea de-a 13-a editie a Festivalului International de Film Transilvania a inceput pe 30 mai si se va incheia duminica.
 

8 iunie 2014 10:21
Modifică setările cookies