• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Taxiuri cu tarif maxim de 1,4 lei/km, la Aeroportul Otopeni

Taxiuri cu tarif maxim de 1,4 lei/km, la Aeroportul Otopeni

Pasagerii care sosesc pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti vor au la dispozitie, incepand de miercuri, ora 0,00, taxiuri autorizate cu tarife de maximum 1,40 lei/kilometru, fara comanda prealabila, informeaza, marti, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

Potrivit unui comunicat al CNAB, acestea vor astepta in statia taxi amplasata la iesirea din terminal si vor prelua pasagerii in ordinea sosirii.

"Clientii care vor dori sa comande taxi de la o anume companie vor avea la dispozitie in continuare terminalele touch screen pentru comenzi taxi", precizeaza compania.

Autoturismele taxi autorizate care percep tarife mai mari de 1,40 lei/km, precum si taxiurile neautorizate de aeroport, vor fi disponibile in continuare la parter, in fata terminalului Sosiri.

"Fiecare dintre statiile taxi - pentru taxi cu tarif de maximum 1,40 lei/km, pentru taxi la comanda si pentru celelalte taxiuri - vor fi clar semnalizate. In acest moment, sunt autorizate 1.400 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se deruleaza rapid si gratuit", se mai spune in comunicatul CNAB.

15 iunie 2016 09:58
Modifică setările cookies