• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Tatiana Niculescu Bran se retrage din functia de purtator de cuvant al presedintelui Iohannis

Tatiana Niculescu Bran se retrage din functia de purtator de cuvant al presedintelui Iohannis

Tatiana Niculescu Bran a anuntat marti ca s-a retras din functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis. Ea a spus ca decizia a fost motivata de constatarea ca, in perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

"Azi, 21 aprilie, m-am retras din functia de purtator de cuvant, de comun acord cu Presedintele Romaniei. Decizia mea a fost motivata de constatarea ca in perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o", a declara Tatiana Niculescu Bran, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. 

Ea mentioneaza ca va sustine in continuare proiectul de tara al președintelui Klaus Iohannis, indiferent de raporturile sale profesionale cu Administratia Prezidențiala. 

Tatiana Niculescu Bran a fost numita in 22 decembrie 2014 in functia de consilier prezidential, dupa ce Klaus Iohannis anunta, in 8 decembrie, pe cand era presedinte ales, ca aceasta va fi purtatorul sau de cuvant dupa preluarea functiei de sef al statului.


21 aprilie 2015 17:51
Modifică setările cookies