• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
TAROM confirma: Nu avem avion pentru deplasarea presedintelui Iohannis la Bruxelles

TAROM confirma: Nu avem avion pentru deplasarea presedintelui Iohannis la Bruxelles

Tarom confirma ca nu a putut pune la dispozitia Administratiei Prezidentiale o aeronava pentru deplasarea presedintelui Klaus Iohannis, la Bruxelles, in perioada 25 - 26 iunie, potrivit Agerpres. Asta ar insemna anularea sau intarzierea unor curse regulate si charter, iar compania ar trebui sa plateasca despagubiri pasagerilor.

Tarom sustine ca in perioada actuala (sezon vara 2015), programul de curse regulate si charter foloseste la maximum capacitatea de transport a companiei si orice solicitare noua implica pierderi financiare.

"Mentionam ca pana in prezent, in decursul colaborarii TAROM cu Administratia Prezidentiala, s-au identificat intotdeauna solutii pentru operarea curselor speciale solicitate de aceasta institutie. Recent, compania TAROM a pus la dispozitia Administratiei Prezidentiale o aeronava pentru deplasarea domnului presedinte Klaus Iohannis in vizita oficiala pe care a efectuat-o in Croatia. Ne dorim sa ramanem partenerul traditional al Administratiei Prezidentiale si ne vom stradui sa raspundem favorabil, ca intotdeauna, solicitarilor Administratiei Prezidentiale", a afirmat compania. 


16 iunie 2015 17:33
Modifică setările cookies