• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Sport.ro: Steaua a scapat de suspendare si va juca in Liga Campionilor

Sport.ro: Steaua a scapat de suspendare si va juca in Liga Campionilor

Echipa Steaua nu a fost suspendata de UEFA in dosarul Valiza si va evolua in Liga Campionilor in sezonul viitor, a declarat, marti, managerul stelist Mihai Stoica.

"Steaua joaca in preliminariile Ligii Campionilor. Asta e tot ce conteaza. Ca amenda, ca perioada de probatiune, asta e altceva, dar suporterii trebuie sa stie ca pe 16 iulie trebuie sa umple stadionul, pentru ca trebuie sa batem la o diferenta care sa ne califice din primul meci. A fost descatusare in autocar, pentru ca toti ne-am gandit numai la asta. Nu am avut viata zilele astea, de cand UEFA a declansat procedura disciplinara aveam cele mai negre scenarii. Acum pana si ploaia mi se pare mai frumoasa", a declarat Stoica, potrivit Mediafax.
 
Pana la ora transmiterii acestei stiri, UEFA nu a comunicat pe site-ul oficial decizia in cazul Stelei.

Echipa Steaua va intalni formatia FK Vardar Skopje, campioana Macedoniei, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Partidele din turul doi preliminar al Ligii Campionilor se vor disputa in doua manse, la 16-17 iulie, respectiv 23-24 iulie. Steaua va juca primul meci pe teren propriu.
 
Pentru a fi sigura de evolutia in Liga Campionilor, Steaua astepta decizia Comisiei de Control si Disciplina a UEFA, care a deschis o procedura disciplinara dupa sentinta ICCJ in dosarul "Valiza". Campioana Romaniei risca excluderea din competitiile europene ca urmare a cazului de coruptie in care finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.
 

25 iunie 2013 19:32
Modifică setările cookies