• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Solistul formatiei One Direction, Louis Tomlinson, a preluat clubul de fotbal Doncaster Rovers

Solistul formatiei One Direction, Louis Tomlinson, a preluat clubul de fotbal Doncaster Rovers

Solistul formatiei britanice One Direction, Louis Tomlinson, a preluat clubul de fotbal Doncaster Rovers, care a retrogradat in a treia liga engleza, grupare pentru care a evoluat in returul sezonului trecut si Gabriel Tamas, informeaza dailymail.co.uk.

Purtatorul de cuvant al cantaretului de 22 de ani a confirmat ca Tomlinson si fostul presedinte al clubului, John Ryan, au preluat pachetul majoritar de actiuni.
 
Se presupune ca Tomnlinson va fi un partener "tacut" al lui Ryan, avand in vedere contractele pe care formatia le are de onorat in intreaga lume.
 
Cantaretul a semnat in august 2013 un contract de jucator cu Doncaster Rovers, al carui fan declarat este inca din copilarie, el evoluand chiar intr-un meci al echipelor de tineret dintre Doncaster si Rotherham United, care a avut loc in luna februarie, in fata a peste 4.000 de spectatori platitori.
 
Originar din Doncaster, Louis Tomlinson a debutat pe scena ca actor, inainte sa se lanseze in 2010 la concursul muzican X Factor. Desi grupul a terminat doar pe locul trei in concurs, acesta a cunoscut un succes rasunator in anii urmatori.
 
Internationalul Gabriel Tamas a evoluat in 14 partide pentru formatia care a retrogradat in a treia liga engleza.

19 iunie 2014 15:32
Modifică setările cookies